Openlucht concert van The Moonlovers

Op 16/06/2024 om 16uur

Drie eigenzinnige muzikanten gaan de confrontatie aan met alle mogelijke muziekstijlen. Met het grootste gemak switchen zij van Elvis naar James Brown, Rolling Stones naar Miles Davis, AC/DC naar Soft Cell en Talking Heads naar Prince…

Kom naar dit gratis openluchtconcert! Ze spelen geen covers, ze spelen mét covers!!

Drie pretentieloze kerels die door hun speelplezier het publiek telkens weer meenemen op hun muzikale trip. Zij oogstten al talrijke successen op straten en pleinen in Kopenhagen, in chique kastelen en groezelige kroegen, op bezopen rockfestivals en Italiaanse straatfeesten, in saloons, bekakte cultuurcentra en op tuinfeestjes. Niet zomaar een coverband dus…

Zanger-gitarist Jan Blieck laat met deze groep in zijn kaarten kijken en neemt u mee in zijn wereld van favoriete songs. Drummer en showman Gino “Funky Drummer” Campenaerts voelt perfect aan waar hij naartoe wil en Dieter “Diego” De Mits versmelt met zijn Double Bass alles tot een geheel.

Het optreden gaat door in Den Hof van Curieus Leireken.
Steenhuffelstraat 8 in Malderen.
Het start rond 16u en is helemaal gratis.
Wij gaan rond met den hoed voor je vrije bijdrage als waardering voor de artiesten.