Avondconcert met NAYM (No Angry Young Man)

Op 13/01/2023 om 20.00 u

No Angry Young Man is terug van weggeweest!  Het gloednieuwe album “Rise Again” is de derde plaat van de band.  Tijdens covid trokken de bandleden naar een afgelegen hut in de Ardennen waar ze in alle stilte aan deze opvolger werkten.

Het “escapisme” doorheen de songs wordt op een zorgvuldige manier verweven met de arrangementen en het resultaat klinkt verrassend zomers en fris.  Zeven zeer diverse songs haalden de eindstreep.  Met deze plaat staat frontman Jeroen Van Ham opnieuw in de spotlights en kon hij rekenen op zijn compagnons de route: Pieter Hulst op cello en Johan Loeckx op toetsen.  “Na Paris Rains (uit 2013) zocht iedereen tijd om zijn eigen ding te doen, maar wij zijn elkaar blijven zien via zijprojecten en van het één kwam het ander…” aldus Jeroen.  No Angry Young Man is op de eerste plaats een groep vrienden, zo spelen er 20 muzikanten mee op het nieuwe album.  Het handelsmerk van de band blijven de klassieke instrumenten die zorgvuldig verstopt zitten in gelaagde popsongs.

No Angry Young Man speelde al op meer dan 200 podia in Vlaanderen, Wallonië en Nederland.  Momenteel zijn ze op tournee met het nieuwe album.  VZW Leireken geeft hen voor de derde maal een podium.  Zeker niet te missen!

Inkom:        – 10,00 EUR (*) / 12,00 EUR in voorverkoop

                      – 12,00 EUR (*) / 14,00 EUR aan de kassa                                                                                    

                                                                                                                      (*) Prijzen voor leden VZW Leireken

 Kaarten in VVK door overschrijving op rekening BE 10 0011 5740 4404 van VZW Leireken met vermelding van het “aantal kaarten en NAYM”.  Alle info bij Mark De Boodt (0473/85.32.93 of mark@leireken.be).