Avondconcert Vera Coomans

Op 25/11/2022 om 20.00 u

Veertien jaar lang hebben we niks meer vernomen van Vera Coomans, waarmee we nochtans dweepten toen ze destijds de specifieke stem was van Rum of van Madou.
En toen was ze er vorig jaar plotseling weer tijdens de Gentse Feesten en meteen was het weer prijs. Vera is terug van weggeweest en ondertussen doet zoon Thomas ook mee.

Vera Coomans: “Het heeft altijd blijven kriebelen om muziek te maken. Nu maken we terug muziek in het Nederlands. De nieuwe single ‘Ronquières’ bevat zeker en vast invloeden van zoon Thomas. Hij heeft de muziek gemaakt. In de vroege herfst komt het album uit.”

Tijdens de jaren ’80 had Madou een kort, maar krachtig bestaan. Bizarre herinneringen zijn er echter wel.

Vera Coomans: “Er is zo inderdaad wel een bizarre herinnering die me altijd zal bijblijven. Zo kwamen we in een parochiezaal aan om op te treden en het publiek bleek te bestaan uit jonge kinderen. Die waren compleet teleurgesteld, want ze begrepen natuurlijk niets van onze teksten. Wij waren zelf waarschijnlijk even teleurgesteld. We hebben natuurlijk ook wel leuke herinneringen. Als mensen je komen zeggen dat ze gefascineerd zijn door je muziek, dat doet je wel iets.”

Dit concert gaat door in ’t Zaaltje – Jozef Van Doorslaerstraat 22 – 1840 Steenhuffel (Londerzeel).

Inkom:   – 10,00 EUR (*) / 12,00 EUR in voorverkoop

– 12,00 EUR (*) / 14,00 EUR aan de kassa                                        (*) Prijzen voor leden VZW Leireken 

Kaarten in VVK door overschrijving op rekening BE10 0011 5740 4404 van VZW Leireken of bij Mark De Boodt (0473/85.32.93 of mark@leireken.be)