Fotozoektocht in de Steenhuffelse kouters

Van 01/04/2022 tot 30/09/2022

Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van vzw Leireken organiseert de werkgroep toerisme een fotozoektocht doorheen Steenhuffel. Het traject is bewegwijzerd via wandelknooppunten van het wandelknooppuntenwerk ‘Brabantse Kouters. Je kan deelnemen tot 30 september 2022. Start- en eindpunt bevinden zich aan Leireken, Brouwerijstraat 29, Steenhuffel. De zoektocht kan in pdf-formaat gedownload worden van de website www.leireken.be. Het is de bedoeling 12 detailfoto’s te vinden op het parcours van 10 km. Deelnemen is volledig gratis. Je kan je antwoorden uiterlijk op 30 september via mail bezorgen aan info@leireken.be of je kan het antwoordformulier ook deponeren in de antwoordenbus in Leireken bij Viljan. Er wordt slechts 1 deelnemingsformulier per persoon aanvaard.

Vzw Leireken voorziet waardevolle prijzen: een elektrische fiets ter waarde van 1500 euro als hoofdprijs en een kinderfiets ter waarde van 500 euro als tweede prijs (in te ruilen bij fietsenhandel De Bondt, Stationsstraat 48, Londerzeel). De uitbater van Leireken – Viljan – schenkt 4 waardebons van elk 25 euro. De gemeente Londerzeel voorziet enkele prijzen en de provincie Vlaams-Brabant schenkt wandelkaarten en tal van gadgets.

Veel succes en wandel- en speurplezier.