RAWHIDE

Op 04/02/2022 om 20.30 u

Rawhide bestaat 40 jaar en staat in Europa bekend om het verleggen van de grenzen van bluegrass naar andere 
muziekstijlen zoals barbershop, klassiek, swing en pop. 
Hun liveshows combineren een verscheidenheid aan smaakvolle instrumentale en vocale muziek met veel humor, 
zowel tijdens als tussen de nummers. 

Een show met Rawhide is altijd bijzonder en anders dan bij welke andere bluegrassband dan ook. 

Met Rawhide kun je het onverwachte verwachten.

Dit concert gaat door in GGC Gerard Walschap – Sint Jozefstraat – Londerzeel Sint Jozef

  Aan de ingang zal je gevraagd worden jouw Covid Safe Ticket en een identificatiebewijs te tonen.                                                                                    Afstand houden en mondmaskers zijn dus niet meer nodig eens je binnen bent.

Inkom:        – 10,00 EUR (*) / 12,00 EUR in voorverkoop                                                                                                                                                                                                                                    – 12,00 EUR (*) / 14,00 EUR aan de kassa                                                                                                                                          (*) Prijzen voor leden VZW Leireken

Kaarten in VVK door overschrijving op rekening BE10 0011 5740 4404 van VZW Leireken of bij Mark De Boodt (0473/85.32.93 of mark@leireken.be)