KOKhER & Eva De Roovere UITGESTELD

Op 07/01/2022 om 20.00 u

Kerst is een thema dat KOKhER maar niet los laat. In deze gezelligste periode van het jaar duiken ze dan ook graag in het uitgebreide kerstoeuvre aan traditionals, folk- pop- en singer-songwritersongs. Maar verwacht je niet aan de traditionele Silent Nights of Jingles Bells, wel aan eigen interpretaties, eigen composities of onbekende en verdwaalde kerstliederen uit de hele wereld die we van onder het stof halen en voor de gelegenheid verKOKhERen.

Voor de kersttournees deelden we in het verleden het podium met Jan De Wilde en Soetkin Baptist (ex-Ishtar en Olla Vogala). Maar voor de optredens in december 2021-2022 wordt niemand minder dan Eva De Roovere onze gastzangeres. Bekend van Kadril, Oblomow, de Kleine Blote Liedjes, Diggy Dex maar vooral bekend van zichzelf. Peremans schrijft op maat van deze hemelse stem. De Roovere inspireert dan weer met haar verhalen, verlangens en gevoelens.

Eén ding weten we nu al. Kerst zal nog nooit zo gezellig, ontroerend en geestig geweest zijn als die van 2021. Met dank aan KOKhER & Eva!

Dit concert gaat door in GGC Gerard Walschap – Sint Jozefstraat 44 – 1840 Londerzeel

Inkom: – Voorverkoop 12,00 EUR (*) – 14,00 EUR                                                                                                                                                                                                                                        – Kassa 14,00 EUR (*) – 16,00 EUR                                                                                                            (*) leden VZW Leireken

Kaarten in VVK door overschrijving op rekening BE10 0011 5740 4404 van VZW Leireken met referte “KOKhER & Eva De Roovere” of bij Mark De Boodt (0473/85.32.93 of mark@leireken.be

Het Corona Safe Ticket is vereist!  Aan de ingang zal je gevraagd worden jouw Covid Save Ticket en een identificatiebewijs te tonen.