Avondconcert MissT

Op 10/01/2020 om 20.30 u

Elly Aerden bracht 5 zangers samen voor een Italië-avontuur (Ferrara-Festival, 2017). MissT is geboren, vier misses en één mister.
Dit vijftal brengt folksongs uit de vier windstreken en in verschillende talen. Vaak halen ze ietwat vergeten liedjes uit de mist, vijfstemmig en meestal a capella. Hun klankkleur kan je best vergelijken met een goede fles brut nature: prikkelend, eerlijk, naturel. De Misstige klanken vloeien het best naar binnen in een kleine ruimte of een plek met een eerlijke akoestiek.

In 2018 introduceert MissT het programma MissT.EU, een MissT-ige folk- reis langs de muzikale diversiteit van Europa. Het oude continent wordt vocaal (5-stemmig) belicht. Een verfrissend muzikaal programma met schijnwerpers op de culturele diversiteit van Europa. Hiervoor wordt MissT bijgestaan door gastmuzikanten.

MissT zijn:
Elly Aerden
Liesbeth Verlaet
Liesbet Van Reeth
Eva Moens
Jan Van Rossem

 

 

 

Inkom: – 10,00 EUR (*) / 12,00 EUR in voorverkoop – 12,00 EUR (*) / 14,00 EUR aan de kassa                                                                                     (*) Prijzen voor leden VZW Leireken

Kaarten in VVK door overschrijving op rekening BE10 0011 5740 4404 van VZW Leireken
of bij Mark De Boodt (0473/85.32.93 of mark@leireken.be)