Avondconcert met THE DAISY CROOKEDS

Op 06/12/2019 om 20.30 u

The Daisy Crookeds, meer dan een alledaagse stringband!!
Drie close harmony zingende dames krijgen instrumentale back up van een typische Bluegrassformatie (viool, mandoline, banjo, dobro, gitaar en contrabas) en doen daarmee het crooked gedeelte in de naam alle eer aan.
The Daisy Crookeds vinden hun oorsprong wanneer Crooked Stefaan (banjo) en Crooked Jan (dobro) ergens medio 2015 besluiten om samen ‘old time’ muziek te gaan spelen. Even later wordt er door één van beide heren in een café een optreden verkocht van een nog niet bestaande groep. Met het argument …’de agenda van dit jaar zit zo goed als vol’ … mikken ze op het voorjaar van 2017. De spannende zoektocht naar muzikanten wordt gestart. Het wordt een komen en gaan van zangeressen en muzikanten, langzaam maar zeker krijgt de band vorm. Vanaf dat Crooked Tom (viool) de rangen vervoegt, Daisy Fanny (zang) op auditie komt en enkele weken daarna Daisies Ute en Nathalie (beide zang), is de basis gelegd om de uitdaging aan te gaan in maart 2017.
The Daisy Crookeds breiden daarna verder uit met Crooked Tim (gitaar, mandoline en ukulele) en Crooked Peter (contrabas). The Daisy Crookeds zijn compleet!
Het recept bestaat uit een mix van eigen nummers, traditionals en eigenzinnig geïnterpreteerde covers met één centraal thema: het gezellig (volledig) akoestisch brengen van liedjes over de dood, het bijhorende verdriet, miserie, overspel, … .

Inkom: – 10,00 EUR (*) / 12,00 EUR in voorverkoop – 12,00 EUR (*) / 14,00 EUR aan de kassa

(*) Prijzen voor leden VZW Leireken

Kaarten in VVK door overschrijving op rekening BE10 0011 5740 4404 van VZW Leireken
of bij Mark De Boodt (0473/85.32.93 of mark@leireken.be)