Daguitstap met de fiets: Reuzenroute

Op 07/07/2019 om 10u30 aan Leireken

Deze fietsroute start in het historische Dendermonde, aan de oevers van de machtige Schelde en brengt ons langs de landelijke gemeenten Appels, Oudegem, Mespelare, Gijzegem, Hofstade, Schoonaarde, Zele en Grembergen.
De ene maal rijden we langs de groene boorden van de Schelde, een andere maal langs de schilderachtige oevers van de Dender. Daartussen veel landelijke wegen en vrijliggende fietspaden.
Het traject van de Reuzenroute heeft alles waar een fietstoerist om vraagt: een landelijke route met weinig of geen verkeer, mooie omgeving, enkele bezienswaardigheden, aantrekkelijke tavernes en een goede afstand. Kortom: een natuurvriendelijke tocht!

Praktisch
Vertrek om 10.30 u aan Leireken. Je brengt best je eigen piknik mee !
Vanuit Leireken is de totale afstand om en bij de 55 km.
Info : Roger Van Aken 052 33 17 16 of 0474 253 344