Cozin

Op 01/12/2017 om 20.30 u

COZIN is een vrouwelijke band uit Gent met een herkenbare akoestische sound, catchy melodieën en meerstemmige vocals. De meeslepende songs zijn de tweede adem van singer-songwriter Dorien Staljanssens, die zichzelf begeleidt op piano of gitaar. Aan haar zijde staan Muriel Boulanger op contrabas en Anne Van Steenwinkel (ook bekend van Scala & Kolacny Brothers) op viool. Muriel en Anne  zingen eveneens backing vocals en creëren op die manier een innemende sound. In maart 2017 verschijnt hun eerste album in samenwerking met producer Koen Gisen (ook gekend van An Pierlé, Sarah Ferri, Bony King). Ze laten zich hiervoor bijstaan door drummer Jonathan Callens.

Cozin was reeds te bewonderen op vele podia waar ze menig harten veroverden: Het Depot, Leffingeleuren, Jonge Wolven, Paulusfeesten, Gentse Feesten, Boombalfestival …download (1)